Klik op het handboek om alle producten te zien en een uitleg van de werking en ingrediënten
Uitspraken van gebruikers van Forever Living Products: >>> Jan Verkerk: “Je proeft de puurheid in de Aloe Vera Gel. Het is werkelijk aards”. >>> L.H.T. Santos: “Eindelijk een product die mijn darmklachten heeft doen verdwijnen. Werkelijk een wonder (plant)”. >>> M. de Boer: “Ja man die tandpasta... Niet uitspugen na tanden poetsen. Vreemd, maar eh... GEEN bloedend tandvlees meer door de Aloe vera tandpasta” >>> Greet Alkema: “Ik ben zeer onder de indruk van de Forever Living producten. Als masseur gebruik ik de Gelly en Heat Lotion”. >>> B. Snoek: “Voor onze paarden gebruik ik de Spray voor een glanzende vacht. Bij wedstrijden is het altijd het mooiste paard! Ook gebruik ik de MSM Gel voor haar (en mijn) spieren. Fantastisch!”
Wil jij ook een Aloë Vera Shop en je eigen bedrijf beginnen en werken met een fantastisch team en uniek en puur product? Klik dan HIER.
lichaamtotaal.nl
Home Over Forever Living Female Lounge Over AloŽ Vera FLP producten en filmpjes FAQ Lichaamtotaal Producten Contact
In de Lichaamtotaal Forever Living shop kunt u naar hartelust winkelen. Alle producten zijn op voorraad en worden vanuit Nederland geleverd. Vraag naar de werking van de producten en kijk in het producten handboek voor een overzicht. In het Forever Living Producten Handboek staat wat de producten doen, waar het van gemaakt is en meestal een leuke tip hoe je het kunt gebruiken. Geen bestrijdingsmiddelen! Pure weldaat voor je innerlijke- en uiterlijke gezondheid. De Forever Living producten hebben diverse certificaten verworven voor de manier van werken, goed voor het mileu, puurheid van product, uitmuntende kwaliteit en de keurmerken Kosher en Halal.
© 2013 R.Takens by Totalwellness
Direct naar de producten.
Super Saturday, Succes Day & Aloë Vera Workshop in Groningen. Ervaar, geniet, ontmoet, leer en ... Ga mee! Lees meer>>>
Lichaamtotaal Producten